Advisory Board

Junior Consults Advisory Board består af tre tidligere medarbejdere, som besidder en bred erhvervserfaring inden for såvel industrien som konsulentbranchen.

Der afholdes årligt to møder, hvor fire af vores nuværende konsulenter mødes med Advisory Boardet. Formålet med disse møder er at diskutere de organisatoriske og strategiske udfordringer, som Junior Consult står over for. Gennem aktiv brug af Advisory Boardet kan vi således trække på medlemmernes erfaring og derved få gode råd til at drive virksomheden videre.

Pernille

Pernille Ladefoged Sørensen
Director Transformation Lead, Lego

Pernille var ansat hos Junior Consult i perioden 2009-2012, hvor hun også var en del af direktionen. Efter sin tid i Junior Consult blev hun ansat i Deloitte Consulting, hvor hun var i 6 år, hvorefter hun skiftede til Nilfisk i en årrække. I dag arbejder Pernille i Lego som director for deres Transformation practice.

LinkedIn

 

 


Nina Hagbarth Bjerring
Chief Transformation Officer, Arla Foods

Nina var ansat hos Junior Consult i perioden 1999-2001, hvor hun i en periode også indgik i Junior Consults direktion. Efter endt studie startede Nina ved LEGO Group, og hun er i dag ansat som Chief Transformation Officer ved Arla Foods

LinkedIn

 

 


Thomas Mølgaard

Thomas Mølgaard
Principal, Boston Consulting Group

Thomas var ansat hos Junior Consult i 2012. Efter endt studie startede Thomas ved The Boston Consulting Group, der stadig har fornøjelsen af ham som Principal.

LinkedIn

Junior-Consult