Vi søger nye konsulenter til september 2024

Ansøgningsfrist: September 2024

  • Er du i gang med dit 4. og 6. semester på Aarhus Universitet?
  • Leder du efter et udfordrende og relevant studiejob?

Så send os en ansøgning!

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os på vores mail eller gennem en af vores konsulenter, som altid er villige til at svare på spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at kontakte os i forbindelse med en uformel kaffesamtale, hvor vi kan fortælle mere om Junior Consult og besvare dine spørgsmål.

Desuden kan du indtil da følge os på Facebook og Instagram, hvor der blandt andet løbende kommer information omkring arrangementer, og hvor du kan møde nuværende konsulenter. Links til Junior Consults forskellige sociale medier forefindes i bunden.

Hvad skal min ansøgning indeholde?

Vi opererer i en vidensbranche, hvorfor vores vigtigste ressource er dine kompetencer. Din ansøgning skal derfor klart kommunikere, hvorfor du brænder for at blive en del af Junior Consult, samt hvorfor vi skal vælge netop dig. Vi leder efter engagement og professionalisme, så det betaler sig at skille sig ud fra mængden – standardløsninger tror vi ikke på.

Din ansøgning skal indeholde følgende:

Motivation
CV
Karakterudskrifter, min. tilbage fra start på bacheloruddannelse
Relevante udtalelser

Ovenstående dokumenter bedes samles i ét PDF dokument (anvend f.eks. www.pdfmerge.com)

Hvordan ansøger jeg?

Den færdiggjorte ansøgning samlet i ét PDF dokument uploades i vores interne system via følgende link:

Du ansøger jobbet som konsulent her!

Hvordan skal jeg forberede mig til samtalen?

Umiddelbart efter ansøgningsfristen giver Junior Consult besked om, hvorvidt du bliver indkaldt til en jobsamtale. Samtalen varer cirka en time og inkluderer:

  • En præsentation af Junior Consult, hvor vi vil fortælle lidt om den daglige drift.
  • En uddybende diskussion af din ansøgning, hvor vi blandt andet vil tale om dit hidtidige studieforløb, din motivation for at søge jobbet og dine personlige og faglige kvalifikationer.
  • En mindre case-opgave, der giver dig mulighed for at vise, hvordan du arbejder med struktureret problemløsning.

Før en samtale hos Junior Consult bør du derfor overveje følgende:

  1. Hvorfor vil du gerne være konsulent hos Junior Consult?
  2. Hvad kan du bidrage med hos Junior Consult?
  3. Hvorfor skal netop du være ny konsulent hos Junior Consult?
  4. Din rolle i et team hos Junior Consult.

Hvad skal jeg forvente mig af et case-interview?

Formålet med case-interviewet er ikke at tjekke dit teoretiske fundament og akademiske viden. Tværtimod, er det for at få en fornemmelse af din umiddelbare tilgang til en potentiel problemstilling.

Casen vil tage udgangspunkt i en problemstilling, man kunne møde ved et job hos Junior Consult og inkludere simple beregninger.

Foruden casen kan der også forekomme en guesstimation, hvilket eksempelvis kan være et simpelt spørgsmål som; “Hvor mange vandflasker blev der solgt på Smukfest i 2019?”. Dertil kan vi ikke forvente, at du giver os det korrekte svar, men vi er meget interesserede i, hvordan du på en struktureret og logisk måde tilgår problemet.

Hvad sker der efter samtalen?

Umiddelbart efter alle samtaler er blevet afholdt, får de nye fremtidige konsulenter besked om ansættelse.

Herefter vil du indgå i et introforløb, der skal sikre, at du får den bedst mulige start som konsulent. Vi forventer naturligvis ikke, at man med det samme kan indgå fuldbyrdet som konsulent, men vi søger en hurtig integration af nye konsulenter blandt andet igennem introforløb og tilknytning af en mentor til hver ny konsulent.

Junior-Consult