M&A

Junior Consult bistår med hjælp til delprocesser i en M&A med fokus på due diligence

Står din virksomhed midt i en M&A-proces og har behov for hjælp til delelementer i analysen? Så er Junior Consult det rigtige for dig. Vores konsulenter bringer den nyeste viden fra universitetet ind i sit arbejde, og har derfor et stærkt teoretisk fundament for at hjælpe i en M&A due diligence.

Derudover har vi hos Junior Consult stor erfaring med due diligence; en erfaring som er forankret i virksomhedens mere end 30 års levetid. Sammen med en konkurrencedygtig pris gør det os til en stærk medspiller på en M&A proces.

For at sikre at din virksomhed har det bedste beslutningsgrundlag kan vi assistere med due diligence inden for markeder, kunder og organisationen.

Vi hjælper mindre virksomheder med værdiansættelse, der gør dem bedre rustet i opkøbsforhandlinger.

Ejer I en mindre virksomhed, som står over for et opkøb, men er i tvivl om værdiansættelsen? Junior Consults konsulenter har erfaring med værdiansættelse af mindre virksomheder, og vi kan derfor hjælpe jeres med at finde frem til den rigtige værdi. Her kan vi både hjælpe med absolutte valuation og relative valuation.

Vi sørger for en skræddersyet og fleksibel løsning, så jeres virksomhed opnår de centrale indsigter, der er væsentlige for netop jeres situation.

Junior Consult hjælper gerne med at besvare blandt andet:

  • Hvordan skal virksomheden værdiansættes?
  • Hvilken position skal man tage i forhandlinger?
  • Hvordan ser markedet ud i fremtiden?

Junior Consult skaber hurtig og effektiv target search

Junior Consult tilbyder stor fleksibilitet og kan hurtigt tiltræde den givende opgave. Derudover har vi stærke kompetencer inden for desk research og target search, hvilket gør os til den rigtige partner i forhold til at finde mulige targets for netop jeres opkøb.

Vi stiller med konsulenter, der har erfaring med at finde netop den slags information, som I skal bruge. Med Junior Consults konkurrencedygtige pris får I derfor en fleksibel, dygtig partner, der hjælper jer med at finde det rigtige opkøb.

Junior-Consult