Værdifulde samarbejdspartnere bidrager til den kontinuerlige forretningsudvikling

Hos Junior Consult vægter vi tætte relationer højt. Dette gør sig gældende for vores kunderelationer såvel som relationerne til vores værdifulde samarbejdspartnere.

Vores partnere er med  til optimere vores løsninger og derfor også den oplevede værdi for kunden. Flere af disse partnerskaber har eksisteret i mange år og har været en medvirkende faktor til vores succes.

Nedenfor har du mulighed for at finde mere information om vores samarbejdspartnere. Ved at klikke på logoerne føres du direkte til samarbejdspartnerens hjemmeside.

Bain & Company er en global management konsulentvirksomhed med kontorer i Stockholm, København, Oslo og Helsinki. Efter en nylig fusion med det nordiske konsulenthus QVARTZ har virksomheden i dag 500 medarbejdere i Norden, der arbejder tæt sammen om at levere ‘next practice’ management consulting; evnen til håndtere og løse komplekse problemstillinger kombineret med evnen til at engagere og mobilisere kunderne. Gennem fusionen kombinerer Bain & Company deres stærke nordiske rødder og lokale viden med et globalt netværk og videnbank, der gør det muligt at give de nordiske kunder det bedste fra begge verdener. Både Bain & Company og QVARTZ har i flere år toppet listen for bedste virksomhedskultur i den internationale undersøgelse Vault, og de bringer hermed begge stærke og sociale kulturer med over i det nye nordiske Bain & Company. Det resultatorienterede fokus går således hånd i hånd med det menneskelige.


Hildebrandt & Brandi P/S rådgiver virksomheder og organisationer om strategisk ledelse og forandring. Virksomheden bistår hermed ambitiøse virksomheder og organisationer, der ønsker at opnå ekstraordinære resultater. Mest mulig klientværdi er altid målet, og dette opnås ved integreret problemløsning.

Hildebrandt & Brandi P/S er med deres store indsigt og erfaring en værdifuld sparringspartner i forretningsudviklingen af Junior Consult.


Deloitte er en mangfoldig organisation, hvori talent optræder i adskillige afskygninger. Deloitte er et brand, hvorunder tusindvis af dedikerede mennesker i uafhængige firmaer over hele verden samarbejder for at levere revision og rådgivning inden for consulting, financial advisory, risk management og skat til sine kunder – med ønsket om at skabe impact that matters. Deloitte lever af at skabe forandringer – hver eneste dag. For sine kunder, for hinanden og for samfundet.


AU BSS Career fokuserer på at sikre studerende den bedst mulige overgang til livet efter studierne og vejen til drømmejobbet. De tilbyder en række karriererelevante services, som kan hjælpe den studerende i den rigtige retning allerede under studiet.

AU BSS Career er bindeled til de studerende samt deres andre virksomhedspartnere, hvorfor de er en værdifuld samarbejdspartner.


Finance and Consulting Club Aarhus (FACCA) er en non-profit studieorganisation, hvis formål er at forbedre forbindelsen mellem de studerende på Aarhus Universitet og arbejdsmarkedet. FACCA opnår dette ved at have partnerskabsaftaler med de største og mest prominente danske virksomheder, som de studerende bliver introduceret for ved arrangementer.


Brand by Hand ApS er et af de førende webbureauer i Aarhus med fokus udelukkende på hjemmeside og webshopudvikling. Virksomheden udvikler og designer unikke hjemmesider og webshops i WordPress med skræddersyede temaer, der bliver specialdesignet til deres kunders behov. Brand by Hand ApS sætter en ære i sit håndværk og leverer aldrig halve løsninger.


Podio er et cloud-baseret samarbejdssoftware, hvor kommunikation, deling og andre processer, der letter og effektiviserer arbejdsprocesser, tilbydes på overskuelig og effektiv vis. Disse processer skræddersyes den enkelte virksomhed, således det bedste resultat opnås. Ved brugen af Podio drives og udvikles Junior Consult på den mest optimale måde.


 

 

Think-cell er en præsentations-suite til Microsoft Office, der fungerer som et add-in til PowerPoint, således brugen af professionelle grafer som eksempelvis Waterfalls, Mekkos og Gannts muliggøres. Programmet bruges i den daglige drift samt i størstedelen af de eksterne projekter, hvorfor det er en vigtig samarbejdspartner.


Templafy er en brugervenlig løsning til styring af alle virksomhedens skabeloner og indhold i Microsoft Office. Med Templafy kan du styre og dele alle virksomhedens templates samt skabe professionelle, on-brand dokumenter hurtigt og enkelt. Templafy integrerer med Word, PowerPoint, Outlook og Excel og strømliner, hvordan brugere opretter og redigerer dokumenter.

Junior-Consult