Strategi & markedsanalyse

En markedsanalyse øger indsigten og styrker beslutningsgrundlaget

Markeder er komplekse og samtidigt forekommer der løbende påvirkninger, der ændrer markedssituationen. For at være konkurrencedygtig og sikre vækst er det vigtigt at have den optimale indsigt i markedet, således at et solidt beslutningsgrundlag dannes. På denne måde bliver det muligt at udnytte de begrænsede ressourcer bedst muligt.

 

Mange års erfaring med markedsanalyser

Hos Junior Consult har vi  stor erfaring med at lede virksomheder på rette vej i komplekse markeder. Vi har bred erfaring indenfor markedsanalyser, hvor vi har arbejdet sammen med både små og store virksomheder inden for mange sektorer. Fælles for alle vores markedsanalyser er, at de bliver tilpasset kundens behov, således at et optimalt resultat opnås.

En markedsanalyse foretaget af Junior Consult kan blandt andet hjælpe jeres virksomhed med at identificere:

  • Markedets størrelse og trends
  • Kundernes købskriterier og præferencer
  • Konkurrenternes positionering og konkurrenceintensiteten i markedet

Fleksibilitet til konkurrencedygtige priser

Nedenfor er vores proces illustrativt forklaret. Denne udføres fleksibelt efter kundens behov og til konkurrencedygtige priser. Igennem denne proces har vi et stort fokus på sparring, så jeres behov på bedst vis opnås. En kundetilpasset løsning er nøgleordet.
Markedsanalysen vil som resultat have anbefalinger, der hjælper jeres virksomhed på rette vej. Disse vil blive præsenteret, så der på denne måde er mulighed for uddybende spørgsmål.

Relevante kundecases fra Junior Consult

Systematic

Junior Consult har i løbet af foråret assisteret IT og softwarevirksomheden Systematic med at udarbejde en markedsundersøgelse angående området for Non Revenue Water.

Se hele casen

Horten

Junior Consult har i årets første måneder hjulpet advokathuset Horten, med at udarbejde en vækststrategi, hvor målet var at øge klientbasen og skabe overblik over markedet, trends samt konkurrenter.

Se hele casen

APM Terminals

Junior Consult udarbejdede for nylig en større markedsanalyse for den globale terminaloperatør, APM Terminals. Markedanalysen var todelt, og bestod af markedsanalyse af Nordatlantiske container-marked samt trade-flows mellem Danmark og Tyskland.

Se hele casen
Junior-Consult