Siden 1989

Relevante kundecases fra Junior Consult

MHI Vestas Offshore Wind

Projektet for MHI Vestas Offshore Wind havde til formål at skabe bedre indsigt og gennemsigtighed i virksomhedens data ved at visualisere data i et interaktivt dashboard i Power BI.

Se hele casen

Gabriel

Medarbejderundersøgelsen for Gabriel-koncernen havde til formål at afdække tilfredsheden hos virksomhedens ansatte for at sikre, at koncernen i fremtiden kan fastholde sin markedsledende position.

Se hele casen

Waoo

Partnertilfredshedsundersøgelsen for Waoo har kørt over en årrække med henblik på at tracke og forbedre samarbejdet mellem Waoo og deres partnervirksomheder.

Se hele casen

AU BSS Career & Alumni

Undersøgelsen byggede på fokusgruppeinterviews, hvor formålet var at afdække de studerendes ønsker til og tanker om karrierecenterets online tilstedeværelse.

Se hele casen

Demant A/S

Markedsanalysen for Demant A/S havde til formål at afdække markedspotentialet af et specifikt område af det amerikanske sundhedssystem og derudfra anbefale en go-to-market strategi.

Se hele casen

Ceva Logistics

Markedanalysen for Ceva Logistics havde til formål at identificere de primære aktører på det europæiske e-commerce marked samt relevante trends og effekten af COVID-19.

Se hele casen

Patriotisk Selskab

Projektet for Patriotisk Selskab havde til formål at klarlægge medlemmernes opfattelse gennem tiden samt selskabets position i markedet relativt til digitale fremskridt og andre tendenser.

Se hele casen

Vores kunder tæller blandt andet