Aarhus Havn

Kunderne er enhver virksomheds eksistensgrundlag

Junior Consult har gennem den seneste årrække bistået Aarhus Havn med en årlig kundeundersøgelse for kontinuerligt at kunne måle kundernes tilfredshed samt, hvad der er drivkraften bag. Baseret på dette kommer Junior Consult med anbefalinger til, hvordan Aarhus Havn kan skabe endnu mere værdi blandt sine kunder.

Kunderne er enhver virksomheds eksistensgrundlag, hvorfor en virksomhed gerne skal have som mål at skabe mest mulig værdi for disse. For at kunne opnå dette er det centralt at forstå kundernes nuværende behov, hvor tilfredse de er med virksomheden, samt hvilke elementer kunderne tænker kunne skabe endnu mere værdi for dem fremadrettet.

Denne indsigt har Junior Consult været med til at skabe hos Aarhus Havn gennem de seneste år, hvortil Morten Kusk, Commercial Manager, har følgende udtalelse:

“Udarbejdelsen af kundeundersøgelserne har vist sig brugbar i forhold til at justere vores service og performance. Junior Consult har hver gang stillet med et kompetent hold af unge mennesker med den nyeste viden om brugbare metoder samtidig med, at de udviser en fleksibel tilgang til løsningen af opgaven og altid til en fornuftig pris.”

Hvis din virksomhed kunne bruge tilsvarende indsigt i jeres kunders tilfredshed og behov, så er du velkommen til at kontakte os på +45 86 18 02 66 eller info@junior-consult.dk.

Junior-Consult