Systematic

Nye markeder udgør et stort vækstpotentiale og differentieringsmulighed

Junior Consult har i løbet af foråret assisteret IT og softwarevirksomheden Systematic med at udarbejde en markedsundersøgelse for Non Revenue Water området, hvilket inkluderede både markedsudvikling, konkurrentanalyse med videre.

Mere specifikt lød opgave på at skabe et overblik over investeringer i NRW på tværs af lande, konkurrenterne på markedet samt potentielle områder, hvor Systematic kan etablere partnerskaber. På den måde har Junior Consult assisterede med at fastslå vækstmulighederne og potentialet. I forlængelse af projektet har Lars Andersen, Vice President, Strategic Business Development udtalt følgende:

”Det er altid en fornøjelse at arbejde med de unge talenter fra Junior Consult. De har taget ansvaret meget alvorligt og leveret opgaver med stor kompleksitet”

Vi er rigtig glade for den fine udtalelse, og hos Junior Consult ser frem til ligeledes at skabe stor værdi for andre kunder.

Hvis din virksomhed kunne bruge en lignende analyse om nye potentielle markedet, så er du velkommen til at kontakte os på +45 86 18 02 66 eller info@junior-consult.dk.

Junior-Consult