Gabriel

Indsigt i tilfredsheden blandt medarbejderne

Medarbejderne er kernen i enhver virksomhed. Medarbejderne er den vigtigste ressource, og derfor er det vigtigt, at man som virksomhed har indblik i og forståelse for kultur- og medarbejdertilfredsheden. Et sådant indblik er med til at sikre, at man i fremtiden kan fastholde sine medarbejdere og tiltrække de mest kompetente, hvilket er essentielt for den fremtidige performance.

Gabriel-koncernen er Europas førende leverandør af møbeltekstiler, men fungerer som aktør i hele værdikæden og opererer under titlen ”one stop Gabriel”. For at kunne leve op til sin vision om at være den foretrukne partner og leverandør inden for branchen samt at kunne opretholde et innovativt og attraktivt arbejdsmiljø, har Junior Consult sammen med Gabriel foretaget en kultur- og tilfredshedsmåling for at klarlægge medarbejdernes tilfredshed.

 

Kultur- og tilfredshedsmålingen hos medarbejderne blev foretaget for første gang i 2018, og inkluderede alle koncernens ca. 1.000 medarbejdere i både Europa, Asien og Nordamerika. Undersøgelsen blev gennemført gennem udsendelse af kvantitative spørgeskemaer til alle medarbejdere, hvilket førte til et stærkt datagrundlag. Gennem en grundig analyse blev data omdannet til et solidt indblik i Gabriel-koncernens medarbejdertilfredshed. Alt dette skal være med til at sikre, at Gabriel kan bibeholde sin position som førende leverandør af møbeltekstiler og opnå sin vision gennem fastholdelse og tiltrækning af de mest kompetente medarbejdere.

Junior Consult har af flere omgange arbejdet sammen med Gabriel, hvilket har skabt en relation præget af stor gensidig respekt. Sådanne relationer er noget, vi hos Junior Consult tilskriver stor værdi, hvorfor vi altid vil være en så værdiskabende partner som muligt. Derfor er følgende udtalelse om samarbejdet fra Jeanette Horty Stenrøjl, HR Business Manager fra Gabriel, noget, som vi hos Junior Consult sætter stor pris på:

”Junior Consults konsulenter er yderst kompetente. De formåede i hele processen at udfordre os på vores holdninger og på, hvordan vi bedst kunne bruge resultatet af målingen. De er yderst fleksible; vi havde flere ønsker til ændringer undervejs i processen og det tog de i stiv arm. Samarbejdet har været upåklageligt. Resultatet af målingen blev sendt ud til alle koncernens ledere, og blev brugt som udgangspunkt for at definere indsatsområder både på globalt og lokalt plan. Vi anbefaler på det varmeste at samarbejde med Junior Consult.”

Junior-Consult