Pindstrup Mosebrug

Viden om konkurrenter giver overblik over muligheder og trusler i markedet

Det er allerstørste vigtighed at kende de aktører, der opererer i det marked, som man befinder sig i. Herunder er det væsentligt at have et overblik over sine konkurrenter, sådan at man som virksomhed har indblik i og forståelse for, hvordan at de agerer. At have et sådanne overblik medfører, at man kan bevare sin markedsposition og reagere dér, hvor muligheder opstår. Det er helt fundamentalt for, at man som virksomhed lykkedes nu og fremover.

Junior Consult har assisteret Pindstrup Mosebrug A/S med en markedsanalyse, hvor formålet var at afsøge muligheder og lave dybdegående analyser af markederne. Sidenhen har vi hos Junior Consult hjulpet med en konkurrentanalyse. Her var formålet at skabe overblik over og indsamle informationer på de konkurrenter, som Pindstrup Mosebrug A/S måtte have.

Junior Consult bistår i konkurrentanalyser af større eller mindre omfang. Konkurrentanalyser kan danne et overblik over aktørers ageren på markedet såvel som mulige trusler og muligheder, som disse medfører. Konkurrentanalyser hos Junior Consult kan enten danne et overblik over de enkelte konkurrenter, eller gå dybere ind i den underliggende konkurrentstruktur.

Pindstrup Mosebrug A/S er en af verdens førende inden for produktion af substrater til gartnere. Med 100 år i tørveindustrien og mere end 5 årtiers erfaring med substrater forstår Pindstrup Mosebrug A/S sig ikke blot på markedet, de leverer også et højkvalitetsprodukt til mere end 100 lande. Foruden salg til gartnerier sælger Pindstrup Mosebrug A/S også produkter til private.

Projektet skabte det fornødne overblik over konkurrenterne, og gav Pindstrup Mosebrug A/S data, som kunne bruges i videre sammenhænge.

Jens Jørgen Hjortshøj, sales director/CCO hos Pindstrup mosebrug udtaler om samarbejde:

”Vi har benyttet os af Junior Consult til at gennemføre forskellige typer af analyser for os. Vi har været meget tilfredse med kvaliteten af konsulenternes arbejde, evnen til hurtigt at sætte sig ind i og forstå problemstillinger, og den analyse, der blev leveret. Vi værdsætter den fleksibilitet, der ligger i at bruge Junior Consult til specifikke analyser, og det er tydeligt, at konsulenterne er skarpe og grundige i deres arbejde. Samtidig er det en god måde at sikre, at det er den nyeste viden og metode, der bliver benyttet i analysearbejdet. Desuden er det en god mulighed for os at give konsulenterne, som stadig er studerende, plads og rum til at afprøve deres tilegnede viden i praksis og derved stå endnu stærkere, når de er færdiguddannede.” Vi vil gerne bruge Junior Consults kompetencer igen, hvis vi får behov for det.”

Er din virksomhed også interesseret i at få et overblik over konkurrende virksomheder, eller vil i gerne have en dyb analyse, som afdækker markedet for muligheder og trusler, der opstår ved andre virksomheders ageren, tøv da ikke med at kontakte os på info@junior-consult.dk.

Junior-Consult