MHI Vestas Offshore Wind

Forbedret indsigt i data

Med et dashboard i Power BI kan man analysere og præsentere data hurtigt og enkelt, så budskabet står klart og tydeligt for modtageren. Projektet for MHI Vestas havde netop til formål at skabe bedre indsigt og gennemsigtighed i virksomhedens data ved at visualisere data og gøre det interaktivt.

Om samarbejdet og processen udtaler Lea Skovdal Jakobsen, Head of Project Supply & Demand Planning:

“Junior Consult har oprettet et dashboard i Power BI indeholdende 3-årige budget-forecast for nogle af vores kerneområder i Operations. Desuden har de udviklet underliggende sider, ligeledes i Power BI, hvor det er muligt at dykke ned i de enkelte forecast beregninger, og har formået at visualisere data på en yderst tilfredsstillende og professionel måde. Vi er meget tilfredse med den Power BI løsning vi har fået leveret.

Samarbejdet er forløbet gnidningsfrit, og vi har haft en åben dialog og rigtig god sparring med de konsulenter vi er blevet mødt af. De har været imponerende hurtige til at sætte sig ind i vores behov og ønsker, men har på samme tid formået at udfordret os på vores tanker og er kommet med alternative forslag til løsningen, og i de fleste tilfælde er vi gået med deres ideer.
Man fornemmer hverken på samarbejdet eller resultatet at der er tale om studerende i deres spæde karrierestart, omvendt bærer samarbejdet præg af stor velvillighed, engagement og en iver efter at levere på et meget højt plan. Vi er altid gået fra møderne med Junior Consult med stor tilfredshed og smil på læben, hvilket har haft stor betydning for os.

Jeg vil absolut overveje at bruge Junior Consult til fremtidige opgaver, og har også anbefalet dem til flere af mine kolleger, som kunne nyde gavn af et samarbejde med Junior Consult.”

Junior-Consult