Specsavers

Medarbejderundersøgelse for international optikerdetailkæde

Junior Consult udarbejdede for nylig en medarbejderundersøgelse for den britiske optiker detailkæde Specsavers, som kendes under Louis Nielsen i Danmark. Undersøgelsens formål var at afdække, hvordan oplæringen af de ansatte, ved skift til et E-læringssystem, havde udviklet sig.

Undersøgelsen viste, at Specsavers havde en vellykket transition fra den traditionelle undervisning over til E-læring under Corona pandemien. Rapporten, der blev udarbejdet af Junior Consult, fandt samtidig fremtidige indsatsområder fra Specsavers’ side. I forlængelse af projektet har vi fået følgende udtalelse fra Søren Jensen, Head of Talent Development, Northern Europe:

“Vi har i forbindelse med overgang fra traditionel klasseundervisning til online undervisning brugt Junior Consult til at lave en undersøgelse, et år efter lancering, da vi havde brug for at vide, hvordan vores slutbrugere oplevede overgangen samt vores nye læringsunivers. Vi endte med at få en utrolig nuanceret rapport retur, der indeholder en komplet analyse samt udviklingsområder inkl. forslag til forbedring. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Junior Consult til analytisk arbejde.”

Vi er rigtig stolte over den fine udtalelse, og vi ser hos Junior Consult frem til fremadrettet ligeledes at skabe stor værdi for vores kunder.

Hvis din virksomhed har behov for lignende analyser, er I altid velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak på +45 86 18 02 66 eller info@junior-consult.dk

Junior-Consult