Waoo

Tracking og forbedring af partnerskab

Indblik i ens kunder og partneres ønsker er essentiel for kommerciel succes. Ved at være ejet af en række partnere skal forskellige behov imødekommes og det kræver indsigt i de forskellige partneres ønsker og tilfredshed omkring samarbejdet. Ved en partnertilfredshedsundersøgelse skabes et sådan indblik, så man som virksomhed øger sine værdiskabende aktiviteter i tæt samarbejde med ens partnervirksomheder.

Waoo er Danmarks førende leverandør af internet, tv og telefoni via fibernettet. Bag Waoo står en række partnervirksomheder – nogle af landet største, lokale fibernetselskaber – som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til danskerne. Waoo har en brændende vision om at være et værdiskabende aktiv for alle deres partnere, hvorfor Junior Consult i tæt samarbejde med Waoo følger partnertilfredsheden blandt Waoos partnere med henblik på at skabe yderligere.

Partnertilfredshedsundersøgelsen er nu gennemført over en årrække med henblik på at tracke tilfredsheden og igangsætte forbedringer af samarbejdet med Waoos 7 partnere. Undersøgelsen er gennemført ved udsendelse af spørgeskemaer til relevante stakeholders hos partnervirksomhederne. Efterfølgende opfølgning og analyse fra Junior Consult førte til en række anbefalinger, der skal sikre, at Waoo fremadrettet øger den i forvejen værdiskabende aktivitet.

Junior Consult og Waoo har over de seneste år samarbejdet om en række projekter, hvorfor Junior Consult kender til Waoos forretning og branche, mens Waoo omvendt ved at Junior Consult står for leverancer af høj kvalitet og fleksibilitet. Hos Junior Consult har vi stor fokus på at kende vores klienter og deres forretningsmodel og på den måde øge værdien af vores samarbejde over tid. Om det langvarige samarbejde mellem Waoo og Junior Consult udtaler Pernille Haugaard, Business Analyst:

”Vi har gennem en årrække fået lavet flere solide og værdiskabende kundeundersøgelser hos Junior Consult. Det har altid været en fornøjelse at arbejde sammen med de unge konsulenter, som fremstår yderst kompetente og professionelle”.

Junior-Consult