Horten

Vækststrategi for stort nationalt advokathus

Junior Consult har i årets første måneder hjulpet advokathuset Horten, som er blandt de 10 største advokathuse i Danmark, med at udarbejde en vækststrategi, hvor målet var at øge klientbasen.

Opgaven blev løst ved delvist at lave en ekstern analyse for at skabe overblik over markedet, trends samt konkurrenter, og delvist at få en forståelse af Hortens styrkeområder. Ved at kombinere de to analyser kunne potentielle kundegrupper og fokusområder identificeres, som senere blev konkretiseret af flere target lister. I forlængelse af projektet har vi fået følgende udtalelse fra Morten Hvid Pedersen, Head of Business Development:

“Vi har i forbindelse med udarbejdelsen af vores vækststrategi brugt Junior Consult til at lave en markedsanalyse samt targetlister for at forbedre vores customer excellence. Junior Consult har formået at identificere nogle meget relevante kunder, som vi ser frem til at arbejde videre med det kommende stykke tid. I samarbejdet har Junior Consult udvist stor fleksiblitet og leveret høj value for money. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Junior Consult.”

I Junior Consult har vi også været rigtig glade for samarbejdet med Horten, som har sikret høj læring og en god kunderelation.

Hvis din virksomhed har behov for lignende analyser, er I altid velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak på +45 86 18 02 66 eller info@junior-consult.dk

Junior-Consult