Markedsoverblik

Få en dybere indsigt i det marked din virksomhed opererer i

Det er essentielt at forstå det marked ens virksomhed befinder sig i eller planlægger at træde ind i. Men markeder kan være komplekse og uoverskuelige. Derfor hjælper Junior Consult med at få et markedsoverblik.

Vi tilbyder en analyse af markedssituationen, herunder en forståelse af eksisterende markedsdynamikker, et indblik i trends og hvordan i bedst griber markedet an.

Bliv klogere på markedssituationen til en fordelagtig pris

Junior Consult har stor erfaring med at hjælpe store og små virksomheder fra forskellige industrier til at blive klogere på deres markedssituation.

Vi skræddersyer markedsoverblikket efter jeres behov, så I får svar på de mest essentielle aspekter for jeres virksomhed.

Junior Consult kan blandt andet hjælpe med at besvare følgende:

  • Hvilke markedsdynamikker fluktuerer der?
  • Hvilke trends er med til at forme markedet?
  • Hvem er konkurrenterne på markedet?
  • Hvem er kunderne og hvad er deres behov?

Mulige ydelser

Markedsdynamikker

Det er vigtigt at forstå, hvad der er årsagen bag eventuelle prisændringer samt forbrugernes og producenternes adfærd på markedet. Junior Consult hjælper med at finde frem til de faktorer, der er med til at påvirke efterspørgsel og udbud, og hvordan virksomheden skal forholde sig til det. Det kan f.eks. være et skift i forbrugernes vaner, der ændrer deres behov og præferencer for produkter.

Markedstrends

For at positionere sig stærkest, er det vigtigt at forstå kort- og langvarige trends samt afledte kundepræferencer. Ved at holde sig opdateret på disse, er det muligt at vinde flere kunder og øge markedsandelen. Hos Junior Consult hjælper vi med at identificere essentielle trends for din virksomhed og dine kunder.

Konkurrenter

Konkurrenterne er i høj grad med til at forme markedet, hvorfor det er vigtigt at forstå deres position og adfærd. Derfor bidrager Junior Consult med en konkurrentanalyse, der hjælper jeres virksomhed med at få en indsigt i de store små spillere på markedet.

Kunder

Kunderne er essentielle for jeres virksomhed, og derfor er det vigtigt at forstå deres adfærd og behov. Hos Junior Consult hjælper vi jer med at forstå kunderne, og hvordan I bedst positionerer jer med henblik på at tiltrække og bevare kunder.

Analysen tilpasses jeres behov

Junior Consult har mange års erfaring med at skabe et markedsoverblik og tilretter altid analysen til jeres unikke situation – f.eks. med et større fokus på markedstrends eller konkurrenter. Det vil sige, at både dataindsamlingen samt udarbejdelsen af analysen gennemføres efter jeres specifikke ønsker og krav. Uanset hvilket kriterie får I læsevenlige rapporter med klare konklusioner og anbefalinger, der danner grundlag for jeres fremtidige arbejde og beslutninger. Som illustreret nedenfor starter alle projekter med en afdækning af jeres ønsker, som derfra ligger til grund for analysearbejdet. Dette sikrer, at vi i sidste ende kan levere værdiskabende anbefalinger til jeres virksomhed, som vi gerne præsenterer for jer.

Junior-Consult