Organisationers vækst er drevet af dens medarbejdere

Medarbejderne er de fleste organisationers vigtigste ressource og er derfor en kritisk faktor for vækst. Høj tilfredshed og engagement fører til færre sygedage, lavere medarbejderomsætning og en højere produktivitet, hvilket resulterer i en forbedret bundlinje. Dette sker både igennem lavere medarbejderomkostninger, men også igennem en forbedret kundeoplevelse.

For at skabe bæredygtige arbejdsforhold for dine medarbejdere, er det vigtigt at have den optimale indsigt i de faktorer, der ligger bag deres trivsel, sådan at et solidt beslutningsgrundlag dannes. En medarbejderundersøgelse afdækker disse forhold, og giver dig et uvurderligt værktøj til planlægning af fremtidig medarbejderudvikling.

Fleksibel projektløsning til konkurrencedygtige priser

Hos Junior Consult har vi  mange års erfaring med medarbejderundersøgelser på tværs af brancher og nationaliteter. Vi har blandt andet arbejdet sammen med nogle af Danmarks største virksomheder, hvor vi har samlet insights fra kontorer og afdelinger verden rundt. Vores tilgang til medarbejderundersøgelser er gennemprøvet og baseret på den nyeste teoretiske viden, men fleksibiliteten er stadig i højsædet. Vi skræddersyr altid den enkelte løsning til dit behov, så du opnår den største værdiskabelse.

Det er Junior Consults erfaring, at en medarbejderundersøgelse er med til at sikre:

  • Fokuseret medarbejderledelse
  • Målrettet medarbejderudvikling
  • Tiltrækning og fastholdelse af dygtige medarbejdere